Haldor Oy

Palveleva sähkötukkuliike Turussa

Haldor Oy on sähköalan tarvikkeisiin erikoistunut sähkötukkuliike, joka palvelee asiakkaitaan Turun Pläkkikaupungissa Salvumiehenkatu 6:ssa yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme yksityinen ja suomalainen perheyritys, joka tunnetaan palvelualttiista asenteesta sekä asiantuntevasta henkilökunnasta. Nykyisessä yhtiömuodossa olemme toimineet jo vuodesta 2000. 

Asiakkaamme tulevat pääasiassa Turun ja Turun ympäristökuntien seudulta, mutta tarvittaessa toimitamme tuotteitamme koko Suomen alueelle. Yrityksemme on tunnettu luotettavana yhteistyökumppanina ja sähkötarvikkeiden toimittajana.

Monipuolinen sähkötukku palveluksessasi

Sähkötukkumme valikoima koostuu yli 200 eri tuotenimikkeestä sähkökalusteita, sähkötarvikkeita sekä kaapelituotteita. Olemme panostaneet erityisesti heikkovirta- ja voimavirtakaapeleihin. Meiltä löydät nopeasti kaikki tarvitsemasi sähköalan tuotteet yhdellä käynnillä, nopeasti ja edullisesti!

Kaikki tuotteemme ovat tarjolla niin yksityisille omakotitalorakentajille ja remontoijille kuin taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja muille yrityksille, sekä julkisen sektorin ja tarvittaessa teollisuuden toimijoille. Asiakkaisiimme kuuluvatkin eri toimialojen pienet ja suuret ammattilaiset sähköurakoitsijoista sähköliikkeisiin ja talonrakentajiin.

Tervetuloa ostoksille asiantuntevaan ja monipuoliseen sähkötukkuliikkeeseemme!